Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияРежисьорът и шоумен Влади Априлов заяви, че в

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияРежисьорът и шоумен Влади Априлов заяви, че в
Коментари Харесай

Влади Априлов: Сринахме авторитета на толкова професии, от които зависи реда в тази държава

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Режисьорът и шоумен Влади Априлов съобщи, че в България е срутен престижа на доста водещи специалности. Той призна, че българинът в никакъв случай не е бил човек, който е сеирджия, само че в последно време е станал точно подобен.

" Наистина сринахме престижа на толкоз специалности, от които зависи реда в тази страна. Ние го направихме! Лекари, учиели, полиция, съд, прокуратура. Всички тези структури в обществото, които би трябвало да се грижат за това да вървят нещата, те са със срутен престиж. Дали го направиха политиците, които имат сметка от това, дали го направиха неприятни хора, само че това е реалност. Срива се престижът и на публицистиката - наскърбяват се, изкарват ги като огромни тъпанари и подкупни. " Те му казвали в слушалката какво да прави ", а не е по този начин. Срива се престижът и на социолозите, което не е вярно. Хвърлят се едни кофи с фекалии, което не би трябвало да е по този начин. Никой няма да излезе бял от тази борба. И това е неприятното - че ние ще гласуваме, чудим се за кой, а най-лошото е, че на нас ни харесва, че се случва това. Кефим се на сеира, ние се забавляваме. Това не е хубаво, българинът не е подобен. Не знам за какво в този момент стана подобен ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР